Частни стаи и апартаменти в Аахен

Търсите изгоден апартамент или частна квартира за престоя си в Baden-baden? Тук можете да намерите голям избор от евтини нощувки в Baden-baden!

В града на провинция Баден - Баден е известен като глобален спа курорт. Баден - Баден е най-малкият град в провинция Баден-Вюртемберг с малко под 55 000 жители.

Баден-Баден е популярна дестинация от римско време. Това е основната награда на топли минерални извори и лечебни свойства на минералната вода. Римляните основават град за три години, както "АД като гарнизонен град. късно средно нарича мястото, просто Баден. Произходът на името датира от 1112, когато Херман Zährigen се нарича маркграф на Баден. 1353 религиозни различия разделят маркграф на Баден и е разделен в две държави: Баден-Баден за католиците и Баден-Durlach за евангелисти. 1738 Баден - Баден се събира отново с Карл Фридрих фон Баден-Durlach. През Втората световна война градът претърпели малко щети, но много сгради все още стоят. Въпреки това, беше разрушена много.

Днес Баден-Баден е известен като града на немски извори и добре посещавани казино. Посетете Баден - Баден и се насладете на красивия пейзаж на провинция Баден - Баден, от отдаване под наем на евтини частни квартири и апартаменти в Баден - Баден на gloveler.com.

Резервирай изгодна квартира в Baden-baden чрез gloveler - посредник Baden-baden:

  • Избери от богатия списък с предложения за стаи и пансиони.
  • Сравни различни квартири според разположението, цената и оборудването им.
  • Резервирай бързо и лесно.

Забележителности в Baden-baden

Апартаменти и частни стаи в Baden-baden